REGISTRUL GENERAL DE EVIDENTA A SALARIATILOR

  Atentie! Incepand cu data de 21 decembrie 2020, este disponibila o noua versiune a aplicatiei Revisal, 6.0.8. Dupa aceasta data, transmiterea registrului va putea fi efectuata numai pentru fisiere de tip .rvs generate sau validate prin versiunile 6.0.7/6.0.8 ale aplicatiei Revisal. Angajatorii care in prezent utilizeaza versiunea Revisal 5.0.8/6.0.5/6.0.6/ nu vor mai putea transmite. Pentru actualizarea aplicației Revisal, este recomandat sa urmati instructiunile cuprinse in Ghidul de instalare si utilizare. Pentru securitatea datelor, este indicat ca inainte de orice operatiune legata de instalarea unei noi versiuni a aplicatiei Revisal, sa efectuati o salvare a bazei de date din meniul Instrumente. Va multumim pentru intelegere!

  Atentie! Incepand cu data de 1 iunie 2019, este disponibila o noua versiune a aplicatiei Revisal, 6.0.7. Dupa aceasta data, transmiterea registrului va putea fi efectuata numai pentru fisiere de tip .rvs generate sau validate prin versiunile 6.0.5/6.0.6/6.0.7 ale aplicatiei Revisal. Angajatorii care in prezent utilizeaza versiunea Revisal 5.0.8, nu vor mai putea transmite registrul incepand cu data de 31 mai 2019. Pentru actualizarea aplicatiei Revisal, este recomandat sa urmati instructiunile cuprinse in Ghidul de instalare si utilizare. Pentru securitatea datelor, este indicat ca inainte de orice operatiune legata de instalarea unei noi versiuni a aplicatiei Revisal, sa efectuati o copie de siguranta a bazei de date. Va multumim pentru intelegere!

  Pentru siguranta datelor, rugam angajatorii sa-si salveze baza de date dupa orice modificare operata in REGES/REVISAL (de preferat si pe un suport extern, HDD extern, CD/DVD, memorii USB)!

  Pentru detalii tehnice, ghidul de instalare precum si descarcarea gratuita a aplicatiei, va rugam sa consultati pagina Inspectiei Muncii: http://inspectiamuncii.ro sectiunea REGISTRUL GENERAL DE EVIDENTA A SALARIATILOR

  Pentru suport tehnic si sugestii referitoare la REGES/REVISAL, Inspectia Muncii va pune la dispozitie adresa de e-mail suportregistru@inspectiamuncii.ro sau apeland ghidul interactiv la numarul de telefon 031.860.19.01  Rugam ca toate solicitarile transmise prin e-mail trebuie sa fie formulate complet, cu subiect referitor la solicitare, mesajul trebuie sa contina descrierea problemei, identificarea situatiei in care apare (CUI, mesaj eroare, cod incarcare, tip raport etc.) si captura de ecran sau alte atasamente necesare in functie de situatie